Мебели по поръчка

Мебелите по поръчка – лукс или добра инвестиция? ... И ДВЕТЕ!

У дома, на работа, на почивка - мебелите са неизменна част от ежедневието ни. Независимо къде се намираме, удобството и функционалността на пространството са ключови елементи в живота на активния човек.

Средата, която сами създаваме е като последната дреха, която ни обгръща. Тя трябва да е модерна и красива, защото с нея ни виждат околните. Трябва да е добре скроена, за да се чувстваме и движим свободно. Трябва да е от качествени материали, за да издържи достатъчно дълго. Трябва да е практична и функционална, за да посреща предизвикателствата на деня. И най-вече – трябва да отразява самите нас.

Мебелите по поръчка до голяма степен отразяват характера на собственика, неговия жизнен стил и в този смисъл са уникални. А всеки уникат е лукс!

Да бъдем ЕКО!

"ЕКО" тематиката в мебелите и интериора намира различни интерпретации според актуалните тенденции. Дали да изберем масивната дървесина и така да внесем автентична част от природата в средата си? Или пък да заложим на високотехнологични преработени материали и така да спасим дърво? Въпрос на гледна точка – вашата гледна точка.

А ние? Ние считаме, че всяка среда, която ви кара да се чувствате добре е вашата еко среда. Защото "еко" всъщност означава "къща".

Богат избор

В стремежа си да осигурим богат избор на клиента, в „Екодом” предлагаме пълната гама от материали, използвани в съвременното мебелостроене:

Масивна дървесина от иглолистни и широколистни видове (бял бор, смърч, бук, дъб, орех, липа).
Ламинирани дървесни плоскости – ПДЧ, МДФ с естествен фурнир или полиуретаново покритие, с широк спектър от цветове и текстури.
HPL плочи с повишена устойчивост на удар, надраскване и термовлияние.
Работни плотове и гърбове от термоустойчиви плочи, естествен или технически камък, стъкло и др.
Мебелни механизми и обков – плавно затваряне, панти с успокоители амортисьорни,плъзгащи и повдигащи механизми, push-pull системи.
Системи за организиране на пространството за чекмеджета и гардероби.