ЕКОДОМ предлага само мебели по поръчка

Ние не предлагаме готови мебели. Всички мебели се изработват по индивидуални размери и съобразени с Вашето жилище, вила, офис, хотел или заведение. В офиса ни в Бургас можете да разгледате мостри на механизми, различни цветови решения и стилове на различни мебели.
За да получите оферта за изработка на мебели по поръчка, моля следвайте следните стъпки:

1. Запитване и уточнения

Изпратете ни запитване чрез формата за контакт в нашия сайт или ни потърсете по телефон. За да Ви ориентираме като ценова оферта и срок за изпълнение, ще ни е необходима информация и габарити на помещението, както и повече подробности за мебелите, които бихте искали да разположите в него.

2. 3D проект и визуализация

Стъпката, при която ще видите реална и обемна визуализация на проекта. На този етап все още можем да коригираме нещо по проекта и да направим промени при избор на цвят, механизми и разположение.

3. Подготвяне на идеен проект и коментар с Вас

Ще подготвим идейно разпределение на Вашия дом/помещение и ще се свържем с Вас за среща и коментар по него. Тук е моментът за избор на материали и механизми, като ние ще Ви консултираме за най-подходящите по Вашия проект.

4. Оферта

В рамките на 2 до 4 работни дни в зависимост от броя на мебелите и размера на помещението, ще получите писмена оферта от нас и обаждане по телефон, че сме изпратили такава на Ваш е-mail адрес.

5. Договор и авансово плащане

На този етап ние ще Ви подготвим договор за поръчката и ще изискваме 60% авансово плащане за стартиране на работата от наша страна.

6. Взимане на размери

Ние ще се свържем допълнително с Вас за да се уговорим за взимане на точни размери в удобно за Вас време. Специалисти от екипа ни вземат точните размери на помещенията, самите мебели, както и разположението на електрическите и ВИК изходите.

7. Доставка

Ще Ви уведомим няколко дни преди да осъществим доставката, за да уговорим удобен ден и час. Необходимо ни е съдействие с осигуряване на достъп до жилището.

8. Монтаж и финализиране

При доставянето, ще уговорим удобно време за извършване на монтажа на Вашите мебели. Преди самия монтаж се заплащат следващите 30% от цялата сума. Технически контрол на Екодом проверява монтажа и се подписва заключителен приемно-предавателен протокол, след което се доплащат финалните 10% от стойността на целия проект.
Вече може да се насладите на Вашите нови мебели!